L’Ajuntament inverteix més d’1 milió d’euros en reformes i millores per a les escoles L'ajuda de la Diputació de Barcelona està destinada a la digitalització i sostenibilitat dels equipaments educatius

REDACCIÓ | L’Ajuntament de Terrassa invertirà aquest 2021 un total de 1.145.676€ en millorar els centres educatius públics. Enguany, ha destinat 545 262 € manteniment i a les inversions ordinàries i també ha disposat d’un superàvit de 300.000€ per dur a terme actuacions als centres escolars. La subvenció de la Diputació de Barcelona de 300.414’62€ serà per realitzar intervencions als centres en dues línies: inversió per a la digitalització i sostenibilitat dels equipaments educatius.

La tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha assegurat que “l’educació és una prioritat del nostre Govern i la reforma i adequació dels centres escolars també forma part de la feina que ens cal fer per lluitar contra la segregació escolar, hem de treballar per la igualtat d’oportunitats i les instal·lacions dels centres públics han d’estar ben equipades”. 

Línies d’actuació

Les línies d’actuació del superàvit es preveuen executar-se a l’estiu i alguns exemples són la instal·lació de nova recollida d’aigües i desguàs a l’escola Agustí Bartra, reforma de la cuina de l’escola El Pi i la construcció d’una rampa a l’EBM Espígol. 

Amb la subvenció de la Diputació de Barcelona, es preveuen executar-les de setembre a novembre com la reforma de la instal·lació elèctrica de La Roda, plantació de vegetació als patis i instal·lació de pèrgoles i tendals i zona de jocs a l’escola. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.