L’Ajuntament reposarà 24 jocs infantils a 19 places i parcs de 15 barris de Terrassa

columpio

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat les obres de substitució de jocs infantils a parcs de diferents barris, que havien quedat fora de la legalitat vigent, o estaven en mal estat. Té previst fer una àmplia campanya de reposició d’ instal·lacions infantils en els propers mesos, una iniciativa que actualment afecta a un total de 24 jocs, ubicats a 19 places i parcs de 15 barris de Terrassa. Aquesta actuació es porta a terme perquè tots els jocs de tots els parcs estiguin adaptats als darrers canvis legislatius, ja que actualment hi havien alguns que no acomplien amb la normativa vigent.

Durant l’actuació, es col·locaran tot tipus d’elements segons les necessitats de cada espai, des de tobogans, fins a gronxadors, molles o taules amb diferents formes. Cada un dels nous jocs que s’instal·laran no han de ser necessàriament del mateix tipus que els que aquells que s’havien retirat. D’aquesta manera, l’Ajuntament aprofitarà l’actuació per adaptar el màxim possible els jocs a les necessitats particulars de cada cas. Els serveis municipals ja disposen dels materials per actualitzar els 24 jocs de 19 parcs i després de la retirada, amb la finalitat de garantir la seguretat dels infants, els nous jocs s’aniran reposant per tal de millorar l’equipament dels parcs i les places de la ciutat.

Actualment, ja s’han començat a retirar molts d’aquests jocs i l’Ajuntament calcula que les feines es prolonguin durant aproximadament un mes, tot i que, s’ha de tenir en compte que aquests treballs es combinaran amb les tasques ordinàries dels treballadors del Servei de Gestió de l’Espai Públic (SGEP) de l’Ajuntament. L’equip que s’ocupa d’aquestes reformes, el SGEP, és qui s’encarrega durant tot l’any de mantenir els parcs i jardins (jardineria, jocs infantils i mobiliari) i de les vies públiques (voreres, paviments asfàltics i la xarxa de clavegueram de la ciutat) de tot el municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.