MNACTEC i l’editorial Mediterrània publiquen el llibre infantil ‘Museus de Catalunya. Museus de patrimoni industrial’ L’obra proposa una recerca de més de 150 objectes industrials amb diferents nivells de dificultat per a grans i petits

REDACCIÓ | El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) i l’editorial Mediterrània han publicat el llibre Museus de Catalunya. Museus de patrimoni industrial, il·lustrat per Robert Garcia. La publicació forma part de la col·lecció Cerca i troba de l’Editorial Mediterrània, i proposa la cerca de més de 150 objectes de patrimoni industrial que pertanyen als diferents museus i espais. Té diferents nivells de dificultat perquè grans i petits hi puguin jugar alhora que aprenen i descobreixen l’oferta cultural de Catalunya.

L’obra permet descobrir la industrialització de Catalunya a través d’un recorregut pels museus i espais patrimonials del territori. Des del Museu Molí Paperer de Capellades, al Museu de la Pell d’Igualada, passant pel Museu de les Mines de Cercs, el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú o el mateix MNACTEC.

L’obra és una edició trilingüe, en català, castellà i anglès, i està disponible a totes les llibreries d’Espanya i Andorra, així com als webs de venda en línia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.