Sortegem invitacions per ‘Aladdin. #ThePopMusical’

aladdin

Diumenge 5 de març, la Temporada municipal de Teatre Familiar ofereix un musical modern en clau de pop. És ‘Aladdin. #ThePopMusical’ a càrrec de La Roda Produccions, que té com a protagonista a Aladdin, un jove músic que es presenta a un concurs de talents.

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre l’actualitat familiar a Terrassa, descomptes i promocions, per tal que no et perdis res!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dissabte 04/02/2017 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.