Sortegem invitacions per a l’espectacle familiar de dansa ‘Coppelia’, al Centre Cultural Terrassa

coppelia_3

El Centre Cultural Terrassa i el Petit Terrassa encetem un nou sorteig: una família del Club Petit Terrassa podrà gaudir veient l’espectacle familiar de dansa ‘Coppelia’, que tindrà lloc al Centre Cultural el dissabte 10 de juny a les 18 h.

Es tracta d’una adaptació del Centre de Dansa de Catalunya basada en un conte fantàstic d’ I.T Hoffman creat per l’Òpera de París al 1870. En un petit poble d’Hungria, la trapella Svanilda, Frank -el seu enamorat-, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i Coppelius -un artesà creador d’autòmates-, són els protagonistes d’una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.

Si sou del Club Petit Terrassa, podeu guanyar una invitació familiar (per a dos adults i dos infants), i anar convidats a veure aquest espectacle. El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més perquè participes automàticament. I si encara no estàs registrat, què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 8/06/2017 a les 9 del matí. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.