Voleu guanyar un joc de sobretaula Kidnelis?

Joc-Kidnelis-Cast1-458x458El joc Kidnelis creat pel pedagog Carles Domingo no para de créixer. Ara han creat la versió digital en forma d’una app educativa que ja està disponible tant per a Android (Google Play) com per iOS (Apple Store). La mecànica de l’app d’El Joc de Kidnelis és la mateixa que el producte de sobretaula. Es tracta que els jugadors transcriguin una frase per decidir posteriorment si és o no certa. La diferència, naturalment, és que en el joc original han d’escriure-la amb un paper i un llapis i a la versió digital poden triar si l’escriuen directament amb el dit o bé amb el teclat. També han d’escollir si volen veure la frase amb lletra lligada o lletra d’impremta. Amb aquest exercici, a més de treballar la lectura i escriptura i la comprensió lectora, també treballen la motricitat fina. L’app tindrà un preu de quatre dòlars (una mica més de 3,5 euros), però durant el mes de juliol les descàrregues són gratuïtes. A més, de cara al proper Nadal, naixerà l’anomenadaThe Kidnelis Tablet, una tauleta amb l’app preinstal·lada i orientada als nens i nenes de més de 6 anys. Si voleu saber més sobre aquesta app podeu consultar l’article publicat a El Nano, l’informatiu del Petit Sabadell.

Per celebrar l’edició de la versió digital del joc, Kidnelis i el Petit Terrassa sortegem un joc de sobretaula entre tots els membres registrats del Club Petit Terrassa! Una manera de divertir-se a la vegada que es fomenta la lectura i l’escriptura!

Si encara no estàs registrat al Club Petit Terrassa, a què esperes? Fes-ho ara i entra en el sorteig d’aquests joc! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 31/07/2015 a les 23:59h. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.