Guanya una invitació familiar per a l’espectacle ‘Pastorets, cap a Betlem!’

pastorets per fer-me'n una ideaAquest diumenge es farà el darrer espectacle de la Temporada municipal de Teatre Familiar de Terrassa, i els deque es farà al Teatre Principal de Terrassa el diumenge 13 de desembre a les sis de la tarda.

Pastorets, cap a Betlem!, de La Roda produccions narra la història de dos amics a qui els agrada molt el teatre. Tant, que han decidit atrevir-se amb un gran repte interpretatiu: ‘Els Pastorets’. Però un cop es troben davant el públic se n’adonen que no han calculat massa bé, perquè no es coneixen la història tan bé com pensaven… Fins i tot el públic els haurà de donar un cop de mà!  Aquí trobareu tota la informació.

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 11/12/2015 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.