Vols anar al circ de franc i en família? Sortegem invitacions per ‘Um belo dia’

Um belo diaEl Centre Cultural Terrassa i el Petit Terrassa us convidem gratis i en família al darrer espectacle de la 4a Temporada BBVA de Circ. Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle Um belo dia que es farà al Centre Cultural Terrassa el diumenge 13 de desembre a les set de la tarda.

Um belo dia és el primer espectacle de la Dulce Duca, una jove portuguesa que viu a Catalunya i que l’estrena a Terrassa, dins la 4a Temporada BBVA de Circ del Centre Cultural.La Dulce Duca domina la tècnica dels malabars de forma excepcional i us deixarà bocabadats amb el seu maneig de les maces i els objectes. Amb ell, fa sorprenents equilibris en una posada en escena íntima i propera, acompanyada d’un violinista.

El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 10/12/2015 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.