Vols guanyar invitacions per veure ‘InTarsi’ en família? Acrobàcies i equilibris espectaculars al Centre Cultural

InTarsi

L’espectacle InTarsi, de la Cia. Eia tancarà, diumenge 7 de maig a les 18 h, la primera part de la Temporada de Circ del Centre Cultural Terrassa. Damunt de l’escenari quatre acròbates, entre proesa i bogeria, barregen la dansa, el teatre físic i les arts del circ per construir estructures amb els seus cosos, en un equilibri entre caure i no deixar caure, transformar i de-construir… I tot amanit amb un humor tendre que tant us farà riure pensant o pensar tot rient.

Si ets del Club Petit Terrassa, pots veure In Tarsi gratis en família, ja que junt amb el Centre Cultural sortegem un pack familiar d’invitacions (per a dos adults i dos nens).  L’espectacle va guanyar el Premi Especial del Jurat a la setena edició dels Premis Zirkolika de Catalunya 2016, i va ser nominat als Premis Max a les Arts Escèniques en les categories de Millor Espectacle Revelació i Millor Autoria Revelació. La Cia. Eia ja va rebre prestigiosos premis de circ amb el seu primer espectacle, amb el que van fer més de 150 actuacions a 12 països.

El sorteig d’invitacions es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja en formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 4/05/2017 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural Terrassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.